Lars Malmstedt Automobiler A/S

Kokkedal

ATTRAKTIV PRIVATLEASING

Med en privatleasingaftale slipper du for uforudsete udgifter, for alle service i perioden er en del af den attraktive aftale. Værditab skal du heller ikke bekymre dig om, for efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur. Lettere bliver det ikke! Udsynet er perfekt, når du sidder højt hævet bag rattet i den iøjefaldende Opel Crossland X; den perfekte kombination af SUV-design og højt komfortniveau.


LAV YDELSE

Crossland X 1.2 83HK Edition+

UDVALGT UDSTYR: 

Apple CarPlay

LED-kørelys

Fartpilot

2-zonet klimaanlæg

Læderrat m. varme

P-sensor for/bag


Mdl. ydelse: 1.795

Udbetaling: 14.995

Årlig kørsel: 10.000 kilometer
Privatleasing via Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er 80.215,- inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende til 31.12.2020 eller så længe lager haves.

Bilen er vist med alufælge mod merpris

 16,1 km/l. CO2 140 g/km. Halvårlig ejerafgift 580


LAV UDBETALING

Crossland X 1.2 83HK Sport

UDVALGT UDSTYR: 

LED-forlygter

AGR-sportsforsæder

P-sensor for/bag

17" alufælge

Sort tagfarve

Dobbelt bagagerumsbund

Tågeforlygter


Mdl. ydelse: 2.695

Udbetaling: 4.995

Årlig kørsel: 15.000 kilometer
Privatleasing via Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er 102.615,- inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Bilen er vist med ekstraudstyr. Kampagnen er gældende til 31.12.2020 eller så længe lager haves.

Bilen er vist med alufælge og SUV-styling mod merpris

 16,1 km/l. CO2 140 g/km. Halvårlig ejerafgift 580


FÅ ET TILBUD ELLER BOOK EN PRØVETUR

Venligst udfyld formularen herunder, såfremt du ønsker at blive kontaktet vedrørende en prøvetur eller et tilbud.